Tokenek dollárban. Mit mutat az USD Coin árfolyam grafikonja?


Referencia index benchmark : viszonyítási alapként használt piaci mutatószám, amelyhez az alap adott időszak alatt elért teljesítményét mérjük. Egyúttal tükrözi azt is, hogy milyen eszközökbe fektet az adott alap.

tokenek dollárban

YTD Year to date hozam: az alap által az adott naptári évben a beszámolási időszakig elért teljesítmény. Szórás: a heti hozamok számtani átlagtól vett eltérésének négyzetes átlaga. Magasabb szórás esetén nagyobb árfolyam-kilengések jellemzik a portfóliót, ami magasabb kockázati szintet jelent.

tokenek dollárban

Sharpe mutató: azt jelzi, hogy a kockázatmentesen elérhető hozam feletti többlethozamot mekkora kockázat vállalásával sikerült elérni. Követési hiba tracking error : azt mutatja meg, tokenek dollárban adott idő alatt az alap hozama mennyiben tért el a referenciaindexétől.

Mi az a YAM token?

Információs hányados: a felülteljesítés kiegyensúlyozottságának mérőszáma, az alfa és a követési hiba hányadosa. Az elért többlet hozamot viszonyítja a referenciaindextől való eltérés mértékéhez. Béta: A béta értéke azt mutatja, hogy a piac egységnyi elmozdulása esetén a portfólió átlagosan mekkora kilengést mutat.

tokenek dollárban

Alfa: a portfolió referenciaindexhez képest elért, kockázatvállalással kiigazított többlethozamának mutatószáma. Pozitív érték arra tokenek dollárban, hogy a vagyonkezelőnek a múltban jellemzően sikerült olyan portfólió-összetételt kialakítania, mellyel a benchmarkhoz képest - figyelembe véve a portfólió bétáját is - magasabb hozamot lehetett elérni. Maximális visszaesés: adott időszak alatt az alap árfolyamában bekövetkezett legnagyobb visszaesés mértéke.

tokenek dollárban

Az alap nyíltvégű, így a befektetési jegyek bármelyik forgalmazási napon az aznap érvényes egy jegyre jutó nettó eszközértéken árfolyamon megvásárolhatóak, illetve visszaválthatóak. Az alap befektetési jegyeinek forgalmazásához T napos elszámolás tartozik, azaz a pénzügyi elszámolás, valamint a befektetési jegyek jóváírása a megbízás napján T nap megtörténik.

  1. Majdnem új történelmi mélyponton a forint, dollárba menekül a tőke - bpressmedia.hu
  2. A hetekben már beszámoltunk a yield farming jelenségről, amivel jelentős összegeket is lehet akár kriptopénzzel keresni, természetesen igen magas kockázat mellett.
  3. Bináris opciók a legjobb platformok

Forgalmazási helyek Az alap befektetési jegyei országszerte megvásárolhatóak és visszaválthatóak az OTP Bank értékpapír-forgalmazást végző fiókjai ban. Ezenfelül az alap befektetési jegyei az alábbi forgalmazó partnereinknél is megvásárolhatóak: Concorde Értékpapír Zrt.

Mi az a Bitcoin bányászat, miért van rá szükség?