Opció webhelyen


Hogyan működik? Ha még soha nem igazolta webhelyének URL-címét opció webhelyen Google-lal, akkor webhelye igazolásával kell kezdenie.

Ehhez négy mód közül választhat, amely lehetővé teszi a Google számára, hogy kommunikáljon az Ön webhelyével. Ezek bináris opciós kereskedés a nap végén módszerek jelölőket adnak hozzá a webhelyéhez, hogy a Google megtalálhassa webhelyét, és opció webhelyen, hogy Ön a webhely és a Merchant Center-fiók jogos tulajdonosa.

Ez opció webhelyen kód nem ad semmilyen egyéb hozzáférést hash kereskedés engedélyt a Google számára. A folyamat befejezéséhez igényelje webhelyét. Csak a webhelyet igazoló felhasználó igényelheti a webhelyet.

opció webhelyen

Megjegyzés: A termékadatokban megadott linkeknek meg kell egyezniük a fiókjában igényelt URL-címmel, beleértve a legfelső szintű domaint is például. A Merchant Center-fiókban regisztrálttól eltérő domainekre feltöltött tételek feldolgozása nem lesz sikeres.

Ingyenes Cara Membuat webhely, ingyenes Wix (bemutató bemutató Lengkap Langkah Demi Langkah)

Útmutató 1. Kattintson a Webhely lapfülre.

Az új opció segítségével még szigorúbb működésre kényszeríthetőek a php programok a tárhelyeken belül. Sokféle módon, sokfajta támadás érhet egy weboldalt. Régebben leggyakoribb opció webhelyen közé tartozott az, hogy windows-os gépeket fertőző kémprogramok eltulajdonították az előre beállított FTp hozzáféréseket, majd felléptek a tárhelyekre és módosították a tartalmakat. A támadási forma ellen vezettük be a kikapcsolható FTP felhasználót, majd az IP cím alapú megszorítást. Sajnos a közkedvelt CMS rendszereket, így például a Joomla-t sem kímélik a hackerek.

Használjon a saját tulajdonában lévő és Ön által karbantartott domaint. Kattintson a Mentés gombra. Megjegyzés: Ezt az oldalt úgy is megnyithatja, hogy a Shopping-hirdetések és a Google felületei beállítási oldalain rákattint a Webhely URL-címének megadása lehetőségre.

Együtt jobb? A Watch Party opció | New feed from Hungary

A webhely igazolásához négy módszer közül választhat. Ezen opciók mindegyike lehetővé teszi a Google számára annak igazolását, hogy Ön a tulajdonos, és hozzáférése van a webhely szerkesztéséhez.

Ha korábban már igazolta a webhelyet más Google-termékekkel — például a Search Console szolgáltatással — való opció webhelyen, akkor a Merchant Centerrel való használathoz nem kell külön igazolnia.

opció webhelyen

A webhely igazolva van, és folytathatja az alábbi igénylési lépéssel. Google Analytics Ha már használja a Google Analytics szolgáltatást, és a fiók adminisztrátora, akkor könnyen igazolhatja a webhely URL-jét.

  • Domain regisztráció, Tárhelybérlés
  • Bináris opciók 50-től

A Google Analytics-adatokhoz nem férünk hozzá. Győződjön meg arról, hogy beállította az Analytics-címkét.

A webhely optimalizálása mobileszközökre

Ha igen, akkor a címke az oldal fejrészében található. Google Címkekezelő Ha fiókszintű adminisztrátori szerepköre van a Google Címkekezelő szolgáltatásban, akkor ezzel nagyszerűen igazolhatja a webhely URL-jét. A Google Címkekezelő tárolóazonosítóját csak a webhely tulajdonjogának ellenőrzésére használjuk.

opció webhelyen

A Google Címkekezelő adataihoz nem férünk hozzá. Győződjön meg arról, hogy beállította és telepítette a Google Címkekezelőt. Ha megtette, akkor rendelkezésére áll a tároló telepítésére szolgáló kódrészlet.

Együtt jobb? A Watch Party opció

Ha nem, akkor az utasításoknak megfelelően végezze el a Opció webhelyen beállítását és telepítését. Ez a kód csak egy jelölő, és nem ad hozzáférést vagy engedélyt a webhelyhez a Google számára.

Az igazolás megtartása érdekében ne távolítsa el a HTML-címkét azután sem, hogy a webhely URL-címének opció webhelyen és igénylése megtörtént. Másolja ki a webhely számára előállított egyéni metacímkét, majd illessze be a webhely kezdőoldalára. Megjegyzés: Ha nem illesztette be a címkekódot a webhely kezdőlapján, akkor előfordulhat, hogy az URL átirányítási útvonalán keresztül egy másik weboldalra jut.

opció webhelyen

Az igazolás megtartása érdekében ne távolítsa el a HTML-fájlt azután sem, hogy a webhely URL-címének igazolása és igénylése megtörtént.

Kattintson, és töltse le az előállított egyéni HTML-fájlt.

Ingyenes Cara Membuat webhely, ingyenes Wix (bemutató bemutató Lengkap Langkah Demi Langkah)

Töltse fel a fájlt a webhelyre. Erősítse meg a feltöltést úgy, hogy felkeresi azt a webhelycímet, amelyet az URL HTML-fájl feltöltésével történő igazolásának utasításaiban lát.

opció webhelyen

A webhely URL-címének opció webhelyen követően a webhely igényléséhez kattintson a kék színű URL igénylése gombra a jobb alsó sarokban. Az URL igénylését követően ismét le kell kérnie a táblázatot.

Kereskedjen részvény, index, forex és kriptovaluta CFD-kkel

A Content API használata esetén újra fel kell töltenie a táblázatot, hogy ismét fel lehessen térképezni. Igazolás módja több webhelydomain használatakor A többügyfeles fiókok lehetővé teszik, hogy egynél több webhelydomainhez töltsön fel tételeket. A többügyfeles fiókok tulajdonosai igazolhatják és igényelhetik a fölérendelt fiók webhelyének URL-címét. Általában a fölérendelt fióknak kell igazolnia és igényelnie a legfelső szintű domaint pl.

opció webhelyen

Az egyes alfiókok automatikusan öröklik az igénylést, és termékeket tölthetnek fel az adott domainhez. Az egyes alfiókok ugyanakkor úgy is dönthetnek, hogy teljesen eltérő webhely-URL-címet igazolnak és igényelnek.

GUI • GitHub \u0026 Git Foundations

További információ a többügyfeles fiókok webhely-URL-jeinek igazolásáról és igényléséről Integráció külső e-kereskedelmi platformokkal Ha az üzlet webhelyét külső fél e-kereskedelmi platformján tárolja, további lehetőségei lehetnek a platform által tárolt webhely igazolására és igénylésére. További információért forduljon az adott platformhoz. Kapcsolódó linkek.