Opció naptár, Gazdasági naptár Gazdaság Devizapiaci Mynet, takvim, bináris opció, márka png


Email Use Scan QR Code to copy link and share it Az utóbbi hetekben egyre több esetben találkoztunk naptáreseményként érkező spamekkel, amik ellen nem igazán lehet mit tenni.

opció naptár

Opció naptár tűnik, a kínai spammerek rengeteg kamu rayban napszemüvegre tehettek szert, mert a facebookon az ismerősöket jelölgető, képeket megosztó, clickjacking scamek után már ott is megjelentek az eseménymeghívóval szemetelők, így mondhatni várható volt, hogy ez begyűrűzik más platformokra is.

A problémát nem csak maga a spam jelenti, hanem az is, hogy amennyiben az elutasításra nyom bárki egy ilyen eseménymeghívón, azzal visszaigazolja, hogy a címe élő — és így spammelhető.

opció naptár

Ameddig az Apple nem tesz valahogy érdemben ez ellen, addig csak opció naptár bűvészkedéssel szabadulhatunk meg ezektől. Lássuk, mi a teendő! Megelőzés — a Naptár helyett irány az opció naptár fiók Ahhoz, hogy megszabaduljunk a zavaró badge-ektől, értesítésektől és megakadályozzuk, hogy az esemény automatikusan beférkőzzön a opció naptár, valamint hogy adott esetben véletlenül bármi visszajelzést küldjünk a spammernek, át kell állítanunk, hogy a meghívók a naptár helyett az e-mail fiókunkba érkezzenek.

Ennek sajnos az a hátránya, hogy innentől az jövedelem internetes piggy bank többi, egyébként valós meghívót manuálisan kell majd kezelnünk, és az e-mailben kell rányomni a naptárhoz adáshoz, így némileg csorbul a felhasználói élmény. Az átállításhoz a következőket kell tennünk.

A számítógépen a böngészőben nyissuk meg az iCloud.

opció naptár

Innentől az összes meghívó e-mailben opció naptár megérkezni, tehát nem kerül automatikusan be a naptárunkba. A már beérkezett meghívók törlése opció naptár küldése nélkül Amennyiben már ott várakozik egy vagy több ilyen meghívó a Naptár appban a jobb alsó sarokban a Bejövő opció alatt, azok eltüntetése már némi bűvészkedést igényel, mert jelenleg nem lehet egyszerűen kitörölni ezeket.

Ha bármely felkínált opcióra nyomunk rá, akkor azzal gyakorlatilag visszaigazoljuk a címünk valódi és élő mivoltát a spamküldő számára, így a későbbiekben csak még több szemét érkezhet majd az adott fiókra.

opció naptár

Ezért cselhez kell folyamodnunk. Az új naptár létrehozásához a következőket kell tenni: A készüléken a Naptár appban nyomjunk rá az alul középen található Naptárak opcióra; Bökjünk rá a bal felső sarokban a Szerk.

Ehhez ismét válasszuk a képernyő alján a Naptárak opciót, majd azon belül opció naptár a Spam naptárra, és alulra görgetve bökjünk rá a Naptár törlése menüpontra, és erősítsük meg, hogy valóban törölni szeretnénk.

opció naptár

Tény, hogy ez nem a legelegánsabb megoldás, viszont így anélkül törölhetjük az ilyen spam meghívókat, hogy bármiféle visszajelzést küldenénk a spamküldő számára. Kiegészítés Sajnos már iCloud fotómegosztásként is érkeznek hasonló meghívók : Ezekre viszont jelenleg nincs hasonló megoldás, csak a fotómegosztás teljes kikapcsolása.

opció naptár

Legutóbbi frissítés: Ezek még érdekelhetnek:.