Token élettartama


Identifies the intended recipient of the token.

token Archives - Villanyautósok

Azure AD B2C esetében a célközönség az token élettartama azonosítója. Az alkalmazásnak token élettartama kell ezt az értéket, és el kell utasítania a tokent, ha az nem egyezik.

bináris opciók platform q opton

Your application should validate this value and reject the token if it doesn't match. A token élettartama szinonimája az erőforrásnak. Audience is synonymous with resource. Identifies the security token service STS that constructs and returns the token.

Emellett azt a könyvtárat is azonosítja, amelyben a felhasználó hitelesítése megtörtént. It also identifies the directory in which the user was authenticated. Az alkalmazásnak ellenőriznie kell a kiállítói jogcímet, hogy ellenőrizze, a jogkivonat a megfelelő végpontból származik-e.

Your application should validate the issuer claim to make sure that the token came from the appropriate endpoint.

ADAL4J gyorsítótár támogatás hiányzik?

Kiadás időpontja:Issued at iat Az az időpont, amikor a jogkivonatot kiállították, és ez a korszakban szerepel. The time at which the token was issued, represented in epoch time. Lejárati időExpiration time exp Az az idő, amikor a jogkivonat érvénytelenné válik, és ez a korszak időpontjában jelenik meg. The time at which the token becomes invalid, represented in epoch time.

  • SZECSKAY ÜGYVÉDI IRODA
  • Weboldal, ahol pénzt lehet keresni
  • Mik azok a "cookie"-k?
  • Tokenek áttekintése – Azure Active Directory B2C | Microsoft Docs

Az alkalmazásnak ezt a jogcímet kell használnia a jogkivonat élettartamának érvényességének ellenőrzéséhez. Your application should use this claim to verify the validity of the token lifetime.

  • Ingyen TOKEN mindenkinek - HE Informatika Kft.
  • Valós kereset az interneten befektetésekkel
  • Vegyük át amit eddig tudunk: ugye MVC alapon az XSRF támadások kivédése úgy működött, hogy kidekoráltuk az adott kontroller action-t a megfelelő attribútummal, illetve a Razor kódban többnyire automatikusan keletkezett egy sor.
  • Konfigurálható jogkivonat élettartama - Microsoft identity platform | Microsoft Docs

Nem előtteNot before nbf Az az idő, amikor a jogkivonat érvényes lesz, és az időpontokban jelenik meg. The time at which the token becomes valid, represented in epoch time. Ez az idő általában megegyezik a jogkivonat kiadásának időpontjával. This time is usually the same as the time token élettartama token was issued.

VerzióVersion ver 1. A code token élettartama included in an ID token only when the token is issued together with an OAuth 2. A kód kivonata egy engedélyezési kód hitelességének ellenőrzéséhez használható. A code hash can be used to validate the authenticity of an authorization code. Az érvényesítés végrehajtásával kapcsolatos további információkért tekintse meg az OpenID Connect specifikációját.

For more information about how to perform this validation, see the OpenID Connect specification. An access token hash included in an ID token only when the token élettartama is issued together with an OAuth 2.

A hozzáférési jogkivonat kivonata használható a hozzáférési token hitelességének ellenőrzéséhez. An access token hash can be used to validate the authenticity of an access token.

Az érvényesítés végrehajtásával kapcsolatos további információkért lásd az OpenID Connect specifikációját. For more information about how to perform this validation, see the OpenID Connect specification EgyszeriNonce nonce Egy alkalom a jogkivonat-újrajátszás elleni támadások enyhítésére szolgáló stratégia. A nonce is a strategy used to mitigate token replay attacks.

Ingyen TOKEN mindenkinek

Az alkalmazás a lekérdezési paraméter használatával megadhat egy egyszeres engedélyt egy engedélyezési kérelemben nonce. Your application can specify a nonce in an authorization request by using the nonce query parameter. A kérelemben megadott értéket a rendszer nem módosítja nonce csak azonosító jogkivonat jogcímen. The value you provide in the request is emitted token élettartama in the nonce claim of an ID token only.

zárási opciók mi ez

Ez a jogcím lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy ellenőrizze az értéket a kérelemben megadott értékkel. This claim allows your application to verify the value against the value specified on the request. Az alkalmazásnak el kell végeznie ezt az ellenőrzést az azonosító jogkivonat érvényesítési folyamata során.

a bináris opciók turbójának legegyszerűbb stratégiája

Your application should perform this validation during the ID token validation process.