Raiffeisen Trading.


Képernyőfotók

Nincs hozzászólás Tegnap este meglepetésként jelentett a Raiffeisen International. A nettó eredmény a piaci konszenzusnak megfelelő millió euró, szemben a millió euró várttalstruktúrájában hasonló a többi bankéhoz, alacsony bevételek, alacsony hitelezési veszteség.

Finantarea startup-urilor prin factory by RAIFFEISEN BANK

A tőkemegfelelés nem változott érdemben, A menedzsment nem változtatott a várakozásain, az idei hitelezési veszteség alacsonyabb lesz mint a tavalyi, bár feljebb lesz előremenőleg, mint az első negyedévben.

A piacot inkább az fogja izgatni, hogy a bank a jelentéssel együtt azt is bejelentette, hogy összeolvadhat az RZB-vel.

Raiffeisen Trading

Ez már többször is felröppent, mint pletyka, most azonban úgy tűnik, hogy komolyak a szándékok, a következő 6 hónapban vizsgálni fogják a lehetőségeket.

Egy ilyen lépés elsősorban az RZB-nek lenne jó tőke szempontjából. Az összeolvadás után is maradna a Raiffeisen a tőzsdén.

  1. Tőzsdei bevezetés Vállalatértékesítés A Raiffeisen Bankcsoport hosszú múltra visszatekintő, széleskörű iparági és tranzakciós tapasztalatokkal, nemzetközi hálózattal áll ügyfelei rendelkezésére a vállalatértékesítések során.
  2. Tőzsde, hogyan lehet pénzt keresni
  3. ‎Raiffeisen MobileSCAN az App Store-ban
  4. Bináris opciók hülyeség
  5. Megbeszélések a bináris opciókról
  6. Helyes üzletközpont

Nehéz a jelenlegi információk alapján látni, hogy mi lesz a történet vége, elképzelhető, hogy az összeolvadás után a jelenlegi részvényesek kapnának az újonnan létrejött cég részvényeiből, a régiekért cserébe.

A bizonytalanság és az, hogy az RZB-ből kapnak részvényeket a meglévő Raiffeisen International tulajdonosok nyomás alatt tarthatják a részvényárfolyamot.

Raiffeisen Trading

Nincs hozzászólás A Reuters híre szerint a lengyelek Raiffeisen Trading készülnek a svájci frank konverziótól. Az elmúlt hetekben főleg arról lehetett olvasni a lengyel bankszektort illetően, hogy a magyarhoz hasonló konverzióval átalakítanák a frank hiteleket Raiffeisen Trading hitelekké.

A Raiffeisen számára is pozitív lehet a hír, mivel nem esne le a tőkemegfelelési mutató a veszteség miatt. A Raiffeisen Trading alapján a részvény egy füles csészéből próbálhat kitörni, amiből lendületes emelkedés is jöhet akár a 17 eurós szintek környékéig is.

Raiffeisen Trading

A hír egyébként a Raiffeisen kötvény számára is pozitív lehet. Amennyiben a 12,8 eurós szint elesik, úgy nem beszélhetünk kitörésről. Raiffeisen napi grafikon.