Önt és vállalkozását közel hozzuk ügyfeleihez!

Szövegdoboz: Köszöntjük a Bpress Media protokoll világában!
Szövegdoboz: info@bpressmedia.hu
 
+36 20 401 8190


Szövegdoboz:
Média    PR    Kommunikáció    Fordítás    Tolmácsolás    Protokoll tanácsadás    Komplex kommunikációs tréning    Rendezvényszervezés    Fotózás
Szövegdoboz:   Ismertség és elismertség
Szövegdoboz:    A 21. sz.-i ember megfeledkezve társadalmi együttélési szabályairól, csak a pénzt és a fogyasztást hajszolva eljutott odáig, hogy „élhetetlen” közeggé változtatta a saját környezetét. Most, a gazdasági világválság kezdetén vezető közgazdászok és szociológusok is azt jósolják, hogy e válságban újra az emberközpontúság, az egymással szembeni tisztelet, az együttélés szabályainak felerősödése vezetheti ki az embert, a vállalkozásokat a teljes erkölcsi és anyagi romlásból. Azok fogják könnyebben megélni ezt a korántsem könnyű korszakot, akik gyorsan, pontosan, empátiával viszonyulnak embertársaikhoz, megrendelőikhez, partnereikhez.
 Tanfolyamainkon és tréningeinken vezetők és munkatársaik sajátíthatják el a társasági érintkezés és etikett szabályait a köszönéstől a megjelenésen át egészen a díszétkezésig, exkluzív protokoll-eseményekig. A helyes öltözködéssel és megfelelő viselkedéssel nemcsak cégünket képviseljük, hanem gondolkodásmódunkat is tükrözzük. A nálunk végzett emberek körében történt felmérések bizonyítják, hogy hatékonyabbak, konfliktusmentesebbek lettek mindennapjaik mind vállalkozásukban, mind hétköznapi életükben.
 Tegye meg Ön is ezt az egyszerű lépést, hogy sikeresebb, boldogabb és stresszmentesebb legyen! Mi garantáljuk Önnek szakértelmünket, úriemberi hozzáállást és a sikert!
Gyermekek számára egyedi vagy csoportos illemoktatást tartunk!Szövegdoboz:   Sokoldalúan segítjük Önt abban, hogy az elsők közé kerüljön! 
       Forduljon hozzánk, hogy álmai mielőbb valóra váljanak!
Szövegdoboz: A Bpress MEDIA csapata

                                                                        © design by            

                           

Ellipszis: Áraink
Szövegdoboz:  Jelentkezzen protokoll tanfolyamainkra, tréningeinkre!
Szövegdoboz:  Jelentkezzen gyermek illemtanfolyamra,
oktatásra!