Opció kódolása. M. Kódolás, programozás


Több codec támogatja ezt: az mpeg1video és mpeg2video a jelentések szerint működik. Ennek egy tipikus felhasználása a KVCD által javasolt matricák beállítása. Példa Nos hát, éppen most vetted meg a Harry Potter és a titkok kamrája gyönyörű új példányát widescreen edition természetesen és le akarod rip-pelni ezt a DVD-t, hogy hozzáadhasd a PC-s házimozidhoz. Majd meggyőződünk, hogy a opció kódolása és a magasság osztható tal. A szélesség jó, de a magasság nem.

A fiókszintű PIN-kód kezelése A cikk tartalmának megtekintéséhez ki kell választanod egy országot. Ha már beállítottál egy PIN-kódot a fiókodhoz, a PIN-kóddal külön-külön is zárolhatod az egyes profilokat, vagy beállíthatsz egy PIN-kódot a meghatározott tartalmak fiókszintű korlátozásához.

Az egyes profilok zárolása különálló PIN-kódokkal A fiókhoz tartozó egyes profilok zárolásához a szülői felügyeleti funkció legújabb verziójára van szükség.

A legújabb verzió lehetővé teszi opció kódolása fiókhoz tartozó profilok számára megtekinthető tartalmak testreszabását, és bizonyos profilok PIN-kóddal történő lezárását.

opció kódolása

Megjegyzés: Ha egyszer már frissítetted az egyes profilokra vonatkozó szülői felügyeleti beállításokat, a továbbiakban nincs lehetőség visszatérni a teljes fiókra vonatkozó PIN-kód használatára. A meglévő PIN-kód el lesz távolítva a fiókodból.

opció kódolása

Fiókszintű PIN-kód használata Ha jelenleg egyetlen szülői felügyeleti PIN-kódot használsz az adott korhatár-besorolás feletti vagy tetszőlegesen kiválogatott műsorok megtekintésének fiókszintű korlátozására, mostantól az egyes profilokhoz külön-külön is meghatározhatod a kívánt beállításokat.

Válaszd ki a Szülői opció kódolása opciót a Fiókodbanha szeretnéd megtudni ennek a módját. Ha továbbra is egyetlen PIN-kódot szeretnél használni, ne frissíts a szülői felügyelet legújabb verziójára.

Elan Enterprise 128 - Lest test the real hardware!

A rendszer a szülői felügyeleti beállításokban meghatározott korhatár-besorolásnak megfelelően fel fog szólítani a PIN-kód megadására. A fiókra továbbra opció kódolása az eddigi korhatár és műsor szerinti korlátozások lesznek érvényesek.

opció kódolása

Megjegyzés: A korlátozott opció kódolása szintek vagy a PIN-kód módosításához át kell térned az új profilszintű felügyeletre.

Ha módosítod a beállításokat, és egyedi szabályokat állítasz be az egyes profilokhozaz eddigi PIN-kódodat eltávolítjuk a fiókodból.

opció kódolása

Megjegyzés: Elképzelhető, hogy a módosított beállítások aktiválásához frissítést kell végezned az eszközön. A frissítéshez: — Válts másik profilra, majd válts vissza.

opció kódolása

Ahhoz, hogy kihasználhasd a Netflix szülői felügyelet opciójának minden előnyét, győződj meg róla, hogy a szülői felügyelet legújabb verzióját használod.

Ajánlott cikkek.

Ezek közül az első kettő talán a leginkább egyértelmű. Egy, a felhasználó által létrehozott kód, vagy forma rögzül a telefon biztonsági rendszerében, aminek ismeretével lehet csak feloldani a készüléket. Máig ott van a legnépszerűbb kódok közt aazvalamint a