Megbízható üzletközpont, Újdonságok


A tervek szerint akár már november közepén, de lekésőbb jövő márciusban megnyithat az új komplexum.

megbízható üzletközpont a pénzügyi és szabadság felé vezető út

Ezzel együtt a fogyasztás és az itt lakók igényei is folyamatosan emelkedtek. Ezért döntöttünk úgy, hogy átvesszük az akkor még csak terv szinten létezett új bevásárlóközpont megvalósítását.

Új vevők szerzése 3: Ha az EGÉSZ piacot meg akarod hódítani!

Szeredi Ádám, az üzletközpont beruházója. Elmondta: hosszas tárgyalások eredményeként egyeztek meg a leendő bérlőkkel és indulhatott meg a kivitelezés. A mintegy 3 milliárd forintos beruházást saját forrásból, megbízható üzletközpont hitelből, az OTP finanszírozásával valósítják meg.

megbízható üzletközpont hogyan lehet pénzt keresni az ios-on

Az ötezer négyzetméteres üzletközpontban számos nemzetközileg ismert márka nyit majd üzletet. Emellett folynak még a tárgyalások azzal kapcsolatban, hogy egy gyorsétterem-lánc is új üzletet nyisson a komplexumban.

Szeredi Ádám hozzátette: nagy hangsúlyút fektettek arra, hogy a kivitelezést lehetőség szerint teljes egészében megbízható üzletközpont vállalkozások végezzék.

megbízható üzletközpont scalper ma bináris opciók

Így például a Jáger Kft. A kivitelezési munkálatok még folynak, szeretnék november közepén megnyitni a létesítményt. Amennyiben erre mégsem kerülhet sor, úgy legkésőbb jövő márciustól fogadja vásárlókat a Galéria Center.

megbízható üzletközpont Bitcoin előrejelzés a végén