Önt és vállalkozását közel hozzuk ügyfeleihez!

Szövegdoboz: Köszöntjük a Bpress Media kommunikáció világában!
Szövegdoboz: info@bpressmedia.hu
 
+36 20 401 8190


Szövegdoboz:
Média    PR    Kommunikáció    Fordítás    Tolmácsolás    Protokoll tanácsadás    Komplex kommunikációs tréning    Rendezvényszervezés    Fotózás
Szövegdoboz:   Ismertség és elismertség
Szövegdoboz:    Az információrobbanás korában mindennél jobban felértékelődött a kommunikáció. Ma az lehet sikeres, aki személyének meggyőző erejét és civilizációnk minden technikai, informatikai vívmányát felhasználva képes tudatosan befolyásolni az életét, környezetét.
  Azért, hogy Ön az üzleti világban, vagy magánéletében hatékonyan képviselhesse érdekeit, hogy szavainak és viselkedésének tudatossá tételével könnyebben alakíthassa kapcsolatait, karrierjét, vagy akár sikeres tárgyalástecnikával növelje bevételét, komplex kommunikáció oktatáscsomagot dolgoztunk ki.
  Tananyagunk fontos részét képezi az önismeret, mert csak erre építhetjük föl a személyiséggel összhangban álló, a meglévő készségekre támaszkodó, azokat fejlesztő kommunikációs bázist. Ne felejtsük el azt sem, hogy szóbeli üzeneteink mindössze elenyésző hányadát jelentik annak az információ-halmaznak, amit öltözködésünkkel, a megválasztott színekkel, testalkatunkkal, testtartásunkkal, tekintetünkkel és hanghordozásunkkal, hangszínünkkel, beszédtempónkkal és mozgásunk sebességével keltünk másokban.
   Csak azt kapjuk az életben, amit helyesen, vagy helytelenül használt szavainkkal, tudatos, vagy önkéntelen mozdulatainkkal kiváltunk embertársainkból!
Aki elvégzi kurzusainkat, olyan tudás birtokosa lesz, amelyre egész életében támaszkodhat.

                           

  


Szövegdoboz:   Sokoldalúan segítjük Önt abban, hogy az elsők közé kerüljön! 
       Forduljon hozzánk, hogy álmai mielőbb valóra váljanak!
Szövegdoboz: A Bpress MEDIA csapata

                                                                        © design by            

                           

Ellipszis: Áraink
Szövegdoboz:  Jelentkezzen kommunikáció  tanfolyamainkra, tréningeinkre!