Kereskedési feltételek


kereskedési feltételek

A CFD-k minden megbízási típust támogatnak. Piaci órák Mindegyik eszköznek saját kereskedési órái vannak.

Ellenőrizze azokat lent, mielőtt CFD-kkel kereskedne. Esti kereskedési feltételek Az éjszakára nyitva maradt CFD-ügyletek után a pozíció mérete alapján díjat kell fizetni vagy jóváírás történik a WiredMarket.

kereskedési feltételek

Árrés A mögöttes kereskedési eszközök árfolyamréseitől függően a CFD-k árrései dinamikusan változnak és ki vannak téve a piaci körülmények változásainak. Kérem, tartsa szem előtt Az MT4 platform az esti átgörgetést 21 órakor GMT számolja ki, és az átgörgetéssel kapcsolatos díjat vagy jóváírást a kereskedési számláról levonja vagy azon jóváírja.

kereskedési feltételek

Szerda este 21 órakor GMT az esti átgörgetési díjak megháromszorozódnak x3 a közelgő hétvége miatt. Devizaátváltás A hasznot vagy veszteséget, valamint a külföldi devizában jegyzett eszközök pip értékét amerikai dollárban számítjuk ki — azonnal kereskedési feltételek online, az aktuális árfolyam szerint.

Kereskedési órák A kereskedési idő a Forexben, árucikkek és indexek áttekintése  itt található. Eszköz információ: A rendelkezésre álló kereskedési eszközök és mögöttes eszközök, valamint ezek tőzsdepiacának teljes listája itt található. A Demo számla 30 napra limitált. Ez után lehetősége van Live számla nyitására. Swaps A swap minden munkanap végén felszámításra kerül.

Kamatláb-különbözet A különbség a kereskedett eszköz kamatlába és az eszköz jegyzéséhez használ devizanem kamatlába között.