Internetes melléklet


OutlookOutlookOutlookOutlook for Office A cikk tartalma Eredeti kb szám:   Jelenségek Ha egy e-mailhez mellékletet ad hozzá a Microsoft Outlook es vagy újabb verzióiban, a következő hibaüzenet jelenik meg: A csatolt fájl nagyobb, mint a kiszolgáló.

Internetes melléklet meg helyette áthelyezni a fájlt egy megosztott helyre, és küldjön egy hivatkozást. A probléma oka Ez a probléma az Ön által használt e-mail-fiók típusától függően az alábbi okok egyike miatt fordul elő.

internetes melléklet dolgozzon az interneten anyukák befektetése nélkül

Internetes melléklet a korlátozás megakadályozza, hogy a számítógép folyamatosan próbálja feltölteni a nagyon nagy méretű mellékleteket, amelyek túllépik a legtöbb internetszolgáltató korlátozását. Ez a korlátozás azt adja meg, hogy egy nagy, 20 megabájtnál MB nagyobb vagy több olyan mellékletet ad-e hozzá, amelynek összege összesen 20 MB-nál nagyobb. Microsoft Exchange Server-alapú e-mail-fiók Ha Exchange Server-postaládát használ, akkor ez a hibaüzenet jelenik meg alapértelmezés szerintha egy vagy több elemet csatol egy üzenethez, és ha a mellékletek összege meghaladja a 10 MB-ot KB.

Ez a melléklet-korlát nincs összefüggésben az internetes e-mail-fiókokhoz tartozó Outlookban megadott korlátozással.

Általános Szerződési Feltételek (2020-tól)

Ez a korlát az Exchange-postaládák esetében az Exchange-rendszergazda által az átviteli beállítások tulajdonságai párbeszédpanelen minta utasítás bináris opciókhoz maximális küldési méret beállítástól lásd a következő képernyőképet.

Megoldás Az alapértelmezett melléklet korlátozásának lépései attól függnek, hogy milyen típusú e-mail-fiókot használ az Internetes melléklet. Fontos Ez a cikk a beállításjegyzék módosítására vonatkozó információkat tartalmaz. A módosítás előtt készítsen internetes melléklet másolatot a beállításjegyzékről, Győződjön meg arról, hogy tisztában van a beállításjegyzék visszaállításának módjával, ha valamilyen probléma merül fel.

A beállításjegyzék biztonsági mentéséről, visszaállításáról és módosításáról további információt a beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása a Windowsban című témakörben talál.

internetes melléklet bináris opciók a bitcoinokhoz

Indítsa el a beállításszerkesztőt. Ha még nem létezik, hozza létre manuálisan az elérési utat a beállításjegyzékben. Adja hozzá a következő rendszerleíró adatokat az alkulcshoz: Érték típusa: DWORD Azonosító neve: MaximumAttachmentSize Value Data érték : egy egész szám, amely a megengedett maximális mennyiség teljes méretét adja meg.

Adja meg például a decimális értéket a 30 MB-os korlát beállításához.

Lakossági Ászf - Magyar Telekom csoport

Megjegyzés Ha a mellékletek korlátozását nem szeretné beállítani, adja meg a nulla 0 értéket. Adjon meg 20 MB-nál kisebb értéket, ha az alapértelmezett 20 MB-nál kisebb korlátot szeretne konfigurálni. Kilépés a rendszerleíróadatbázis-szerkesztőből Indítsa el az Internetes melléklet.

internetes melléklet akik disznó bikák viselik a kereskedelmet

Microsoft Exchange Server-alapú e-mail-fiók Ha Exchange Server-fiókot használ, az Outlook nem használja a 20 MB-os melléklet korlátozását az internetes e-mail-fiókokhoz. Az Outlook Ehelyett az Exchange-kiszolgálón konfigurált korlátot használja. Az Exchange Server-fiókon keresztül küldött üzenetek méretének szabályozására szolgáló beállítás módosításához kövesse internetes melléklet alábbi lépéseket.

Fontos Ezek a lépések az Exchange Server ra vonatkoznak. Ehhez hasonló lépéseket kell használni az Exchange más verzióihoz.

Üzleti Ászf

Ez az Exchange Server-beállítás az Outlook összes verziójára érvényes. Megjegyzés: az Outlook nem támogatott az Exchange Server hoz való csatlakozáskor. További információ : hiba: Állj, várjon az Office telepítésével.

internetes melléklet hol jobb pénzt keresni külföldön

Nem tud e-maileket fogadni egy aktuális postaládából. A módosítások elvégzéséhez Exchange-rendszergazdának kell lennie.

A normál felhasználóknak nincs hozzáférésük az Exchange Management Console-hoz. Indítsa el az Exchange Management Console-ot. A internetes melléklet konfigurációcsoportban válassza a hub Transport hub-átvitel lehetőséget.

7 Rémisztő és Szellemes videó

A második és a 3-as lépés képernyőképe alább látható A globális beállítások lapon válassza a átviteli beállításokelemet. A műveletek ablaktábla átviteli beállítások szakaszában válassza a Tulajdonságoklehetőséget. A átviteli beállítások tulajdonságai párbeszédpanel általános lapján adja meg a maximális küldési méret kb értékét.

internetes melléklet alan trendvonalak

Kattintson az OK gombra. Megjegyzés Mivel az Exchange-kiszolgálónak van gyorsítótára különféle beállításokhoz, ez a változtatás nem lép azonnal érvénybe. Előfordulhat, hogy csak néhány órát kell várnia, mielőtt az Outlook felismerte ezt a módosítást.

Hasznosnak találja ezt az oldalt?