Önt és vállalkozását közel hozzuk ügyfeleihez!

Szövegdoboz: Köszöntjük a Bpress Media arculat világában!
Szövegdoboz: info@bpressmedia.hu
 
+36 20 401 8190


Szövegdoboz:
Média    PR    Kommunikáció    Fordítás    Tolmácsolás    Protokoll tanácsadás    Komplex kommunikációs tréning    Rendezvényszervezés    Fotózás
Szövegdoboz:   Ismertség és elismertség
Szövegdoboz:   Egy ismert mondás szerint: a tartalom maga a forma.
  Másképp: a stílus maga az ember. 
Nem számít, egyetértünk-e a fenti kijelentésekkel, vagy nem, az vitathatatlan, hogy mekkora jelentősége van életünkben a látványnak. Legmeghatározóbb érzékszervünk a szem, az elsődleges információt a külvilágból általa kapjuk. Arra, ami szép, mindenki odafigyel, sőt, pszichológiai felmérések szerint a szép embert, szép dolgot hajlamosak vagyunk jónak is látni. Sokszor, akaratunk ellenére a megnyerő csomagolású, ám silány minőségű árut választjuk inkább a jelentéktelen külsejű, kiváló áruval szemben, mert a szemünk, a szép iránti vágyunk megtéveszt bennünket.
És azért is, mert mindig a külsőről következtetünk a belsőre.
  Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy tisztában legyünk vele, mi látszik belőlünk, vállalkozásunkból a külvilág számára, és tudatosan formáljuk olyanná a képet, ami tükrözi belsőnket, összhangban áll cégünk profiljával, céljainkkal, a reklámozni kívánt termékkel.
  Hogy segíthessük Önt ezen a területen is, kiváló fotósaink, reklámgrafikusaink és webmesterünk állnak rendelkezésére, valamint protokoll– és kommunikáció tanfolyamainkon sajátíthatják el a stílusos, elegáns megjelenés, a célravezető viselkedés és önkifejezés művészetét.

Szövegdoboz:   Sokoldalúan segítjük Önt abban, hogy az elsők közé kerüljön! 
       Forduljon hozzánk, hogy álmai mielőbb valóra váljanak!
Szövegdoboz: A Bpress MEDIA csapata

                                                                        © design by            

                           

Ellipszis: Áraink